NL EN FR

| Share

Latest News

Gorilla MMA PRO Team CrossFit workout!

Gorilla MMA PRO Team CrossFit workout!

Bij top sporters hoort een al even top trainingsprogramma.  Wanneer Gavin Van Saelen en het Gorilla MMA Pro Team het nieuws over de uitstekende CrossFit sessies te Crossfit Moves in Antwerpen vernamen werden deze dan ook zonder aarzelen in het trainingschema verwerkt. 

ataste werd uitgenodigd om één van deze intensieve work-outs vast te leggen op beeld om met jullie te delen. Dit alles onder het waakzaam oog van gecertificeerde CrossFit instructeurs Tom Craenhals en Manu Matthijssens. Beide heren waren er als de kippen bij om België te laten kennismaken met het CrossFit gebeuren en kunnen beroepen op een uitgebreide kennis inzake training en gezondheid.

Crossfit Moves streeft ernaar om in een compleet CrossFit programma te voorzien, aangepast naar ervaring, dat het volledige lichaam traint en de algehele conditie aanscherpt. Een doordeweekse CrossFit sessie bestaat voor een groot deel uit sprint - en (veel) lichaamsgewicht oefeningen (touwklimmen, ringen, …), het heffen en verplaatsen van zware objecten en functionele bewegingen met allerlei uitrusting en voorwerpen (kettlebells, zandzakken,…). Natuurlijk worden warm-up en stretchen niet vergeten. 

Genoeg gepraat. Kijk hieronder zelf toe hoe Gavin en team zich in het zweet werken en wie weet is CrossFit wel iets voor jou. No pain no gain! smile

 


Comments

 
y