NL EN FR

| Share

Latest News

ataste @ Spartan Race, Miami

ataste @ Spartan Race, Miami

ataste’s filosofie is om continu op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen en manieren om fysiek actief te zijn. Weinig verrassend dan dat één van onze eerste fans en trouwe supporter Stijn Vervaet zich inschreef voor de Spartan Race wedstrijd in Miami

Voor wie niet bekend is met het concept van de Spartan Race, deze van origine Amerikaanse "loopwedstrijd met obstakels" wordt tegenwoordig over de ganse wereld georganiseerd. De race in Miami vond plaats over  een parcours van 13+ km met 20+ onderweg te overwinnen obstakels (doorheen water lopen, touw – en muur klimmen, tractor band keren, het dragen/slepen van zware voorwerpen en meer). Combineer het exotische decor met modder en typische Miami temperaturen en je bent gegarandeerd van een uitdagende en leuke middag.

Als in goede vorm verkerende amateur (dankzij kracht en conditie coach Gavin Van Vlack en Chok Sabai Muay Thai gym) met heel wat wekelijkse actieve uren op de teller, was Stijn overtuigd dat hij goed voorbereid naar Miami vertrok. Echter overtrof hij alle verwachtingen die dag door als tweede te finishen, uit bijna 4000 deelnemers, inclusief de elite lopers! Natuurlijk dat we bij ataste deze schitterende prestatie wouden uitlichten en deze motiverende krachttoer met jullie wouden delen.

Proficiat Stijn en on to the next one! smile 


Comments

 
y