NL EN FR

| Share

Latest News

ataste @ NAGA Paris 2012

ataste @ NAGA Paris 2012

2012 NAGA Europees Grappling tournooi.

Dit weekend vond in Parijs het derde jaarlijkse NAGA Europees tournooi plaats. NAGA is het grootste grappling toernooien circuit en natuurlijk was ataste ook op deze afspraak aanwezig naast de 600 - veelal internationale - deelnemers, waaronder onze eigenste specialisten Wim Deputter en Jordy Peute.

Daar acai enorm populair bleek in het LEVALLOIS Sports Palace, bleef de actie niet enkel beperkt tot op de matten. Het ataste team leverde fantastisch werk om van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat iedereen te voorzien van verfrissende en energierijke acai smoothies. Gelukkig waren er enkele zeldzame momenten waarin de sfeer kon worden opgesnoven en vastgelegd voor al onze bezoekers. Waaronder een stevig staaltje van Wim zelf die een demonstratie gaf van hoe je een tegenstander klein krijgt door middel van een perfect uitgevoerde toe-hold. Deze video mag je niet missen en is onder de foto’s terug te vinden.

 ataste wil graag speciaal nog de volgende mensen en organisaties bedanken:
-          NAGA voor de organisatie
-          Julien Court van Lutte-Grappling-JJB-MMA Levallois
-          NR Fight, Nicolas Renier en Liliane Takamatsu

… verder nog een dike proficiat aan Wim voor het behaalde zilver in de Expert Grappling Devisie en aan Jordy met zijn behaalde kampioenstitel in de Expert Grappling Divisie!

Er is zelfs nog meer goed nieuws! Dankzij het groot succes van deze 2012 editie, komt NAGA volgend jaar terug met een nog groter en beter event! Vier extra ringen, nog meer scheidsrechters en natuurlijk: nog meer ACAI!!! smile

 


Comments

 
y