NL EN FR

| Share

Join the healthy revolution!

Join the healthy revolution!

Ontdek hier wat ataste voor uw zaak kan betekenen! Contacteer ons voor een starterspakket op maat en begin meteen te shaken!

Wilt u zich profileren als een sportclub waar het echt om gezondheid draait en tegelijk uw rendement verhogen door middel van een minimale investering? Neem de ataste smoothies en rio bowls op in uw gamma en verwezenlijk beide doelen in een handomdraai! Ontdek wat we voor u kunnen doen door middel van ons op maat gemaakte starterspakket!

Uw starterspakket bevat de enige echte originele frozen smoothie packs van ataste! Indien u dit wenst kunnen we uw starterspakket aanvullen met een heavy duty blender en/of een 90l diepvriezer. Verder krijgt u van ons alle benodigdheden om aan uw clienteel duidelijk te maken dat u deel uit maakt van de healthy revolution en dat de overheerlijke ataste smoothies nu ook in uw zaak te verkrijgen zijn! Geheel gratis! U kan kiezen uit ons assortiment glazen, bowls, tafelzetters, banners en events.

U bent er klaar voor! Met dit kwaliteitsproduct van ataste geeft u aan uw klanten een eerlijk alternatief! Geen toegevoegde suikers of kleurstoffen, maar 100% puur natuur. Hongerstillend, energie-opwekkend, lichaams-opbouwend en niet te vergeten overheerlijk!

Wallpapers

Wallpapers

Download en geniet van onze gratis ataste wallpapers!

contact ataste

contact ataste

info@ataste.be

Kortrijksesteenweg 193
9000 Gent

ataste at home

ataste at home

Ik ben een Amazon Boost smoothie pack van ataste! Je vindt mij bij uw dichtsbijzijnde verdeelpunt.

ataste, de ideale partner voor uw event!

ataste, de ideale partner voor uw event!

Heerlijk gezonde açaí smoothies en Rio Bowls in een exotische sfeer door de enthousiaste ataste crew!

 
y